Skratch

skratch

Undersökande av hur några vardagliga föremål i elevens vardag fungerar och hur de är anpassade efter människans behov samt dokumentationer i form av modeller finns som centralt innehåll för teknikämnet i årskurs Dessa innehållspunkter ska beh. Scratch är ett interpreterande dynamiskt visuellt programspråk baserat på och implementerat i Squeak. Att det är dynamiskt tillåter att koden förändras t.o.m. då programmet körs. Det har som mål att undervisa programmeringskoncept för barn och låta dem tillverka spel, videofilmer, och musik. Det kan laddas ned fritt och. Scratch är gratis och lätt att ladda ner från Scratch-sidan. Starta din webbläsare och gå till santanu.info Nu är det bara att klicka på download Scratch knappen högt upp i fönstret eller så använder du länken ”Download” längst ner i sidfoten. Oavsett vilken knapp du använder kommer du komma till samma sida.

Skratch - 1970

Skapa nytt projekt 4. Hur skulle du själv, eller du och dina kollegor, planera ett arbetsområde utifrån ovanstående uppdrag? Efter att du lämnat informationen eller hoppat vidare kommer du till nedladdningssidan. I den första sida du möter blir du ombedd att fylla i information om dig själv. I filmen reflekterar hon också över sina möjligheter och svårigheter med att organisera undervisningen i teknikämnet när det gäller digital dokumentation och programmering.

Skratch - har annonserat

Skapa nytt projekt Vad en sprajt är  och hur du får den att röra sig. English This is where Europe, and also the Member States, fail to come up to scratch. Skapa nytt projekt 4. Skapa konto i Scratch 2. Rita en bana Hur du ritar en egen bakgrund till scenen. Kom igång Om programmering Översikt Handledning. Samtalet handlar om Veronicas erfarenheter och tankar efter att ha genomfört arbetsområdet Avfallshantering med sina elever.

Skratch Video

Star Wars DJ Imperial March (Full Set) - Skratch Bastid

0 reaktioner på ”Skratch

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *