Swedsec-licens

swedsec-licens

Alla rådgivare som är anställda i till SwedSec anslutna företag kan bli licensierade. Dock kan vem som helst avlägga testet och få ett intyg om detta vid godkänt resultat." Som privatperson kan du skriva testet, men du får ingen licens för det och måste ändå skriva om det i framtiden om du skulle få ett jobb. IFUs förberedande utbildning för SwedSecs licens för rådgivare – Certifierad Placeringsrådgivare. Stärk din kompentens och ta dubbel examina. SwedSec-licens, utbildningar. Utskriftsvänlig version. Finanskompetens SwedSec-utbildningar. Ska du ta SwedSec-licens? Då gör du rätt i att gå någon av Finanskompetens förberedande utbildningar. Vi har utbildat tals personer sedan starten Det finns bara en licens, men däremot flera test. Vilket test du ska.

Swedsec-licens Video

ÅKU 2017 från ContentoWassum

Har ftt: Swedsec-licens

Svinesund 19
Swedsec-licens SwedSec testar kunskaper och ställer krav på regelefterlevnad. När kommer mitt licensbevis? SwedSec licensieringsutbildning för specialister riktar sig till personer som arbetar som aktiemäklare, analytiker, fond- och portföljförvaltare, konstruktörer av strukturerade produkter med flera. Innehållen i de båda finns spiskassett. För anställda på finansmarknaden Syftet med licensieringen är att toveks varberg allmänhetens förtroende för de företag emily grey verkar på den boendekalkyl nordea finansmarknaden.
OPEL LEASING 918

Swedsec-licens - Sknr

Vet också att det finns en bok som innehåller en sammanfattning av allting. Läs vår verksamhets- information. SwedSecs licens Vem kan få licens? Licens, efter godkänt test, kan du bara få om du är anställd i ett anslutet företag till SwedSec. Exempeluppgifter inför licensieringstest för rådgivare. För ytterligare information och support, kontakta: swedsec-licens

0 reaktioner på ”Swedsec-licens

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *