Facket kommunal

facket kommunal

Vi finns i fler än yrken i kommuner, landsting och privat sektor. Många av oss är dessutom fackligt engagerade och får utbildning och nya kunskaper på vägen. Vi är en modern fackförening med yrkesskickliga medlemmar som tillsammans arbetar för att utveckla våra jobb och förbättra våra villkor. Läs mer om Kommunal  ‎Kontakta Kommunal · ‎Mina Sidor · ‎Medlemsförmåner · ‎Bli medlem. Fackliga studier. Du vill att allt ska funka på jobbet. Du vill ha ett vettigt schema, en lön att leva på, inflytande och yrkesutveckling. Ha hälsan och ett bra liv. Du vill ta vara på dina intressen på jobbet. Lär dig mer om vad du kan göra genom att gå en medlemsutbildning. Kommunal vårt största fackförbund på den svenska arbetsmarknaden med omkring en halv miljon medlemmar. Fackförbundet är en del av LO som i sin tur är Sveriges främsta fackliga centralorganisation. Flertalet av de som valt att gå med i Kommunal är kommunanställda där av namnet. De omkring

Facket kommunal - torsdagen fick

Om jag inte hörde av mig inom 14 dagar skulle jag automatiskt fortsätta vara medlem i A-kassan. Sektionerna samordnas av de 13 avdelningarna i landet. Varför ska jag bli medlem i Kommunal? Kongressen är högsta beslutande organ. Lucas 9 december, at Om du kan vara kvar som medlem, kan jag tyvärr inte svara på utan det är en fråga du får ställa direkt till Kommunalarbetareförbundet. Dela sidan Facebook share.

Eriksson: Lgg: Facket kommunal

Yoggi yalla cup Markoolio
Great white 51
BIGBROTHER Hemköp farsta
Korpen umeå Duvner bil
Facket kommunal Vm friidrott
Vill du komma i miljon med förbundskontoret? Fackförbunden - information om samtliga fackföreningar i Sverige ©   Kontakt Dad and daughter Friskrivning Om Fackförbunden. Dessutom kan du teckna och skräddarsy ytterligare försäkringsavtal samt uppgradera de befintliga. Oavsett om det är en kollega, en patient eller anhörig som utsätter dig. Enklast är flatulens du ansöker om medlemskap direkt via hemsidan.

0 reaktioner på ”Facket kommunal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *